Co-Working Meetingrooms

Hyphen-One, more than Co-Working

Hyphen-One is een state-of-the-art bedrijvencentrum, gelegen aan de Vaartkom die - mede dankzij de opkomst van verscheidene bedrijven, winkels en (horeca)zaken met oog voor kunst en cultuur - zich profileert tot het nieuwe centrum van Leuven. Met trots biedt Hyphen-One u nu de kans om hier deel van uit te maken. Een zeldzaam uitzicht over Leuven en omstreken, in combinatie met een vlotte bereikbaarheid per auto, bus en trein, maakt het plaatje compleet.

placeholder

Co-working at its best

Hyphen-One biedt onderdak aan diverse bedrijven. Een inspirerende werkomgeving, ingericht met modern comfort. Bij Hyphen-One kunnen bedrijven en organisaties op een creatieve en productieve manier werken aan hun producten en diensten.

Ontdek onze Co-Working

placeholder

Een volledig uitgerust seminariecentrum

Hyphen-One beschikt ook over een modern en volledig uitgerust seminariecentrum met drie vergaderzalen.

Ontdek onze meetingrooms

placeholder

Bedrijvencentrum Hyphen-One

Kolonel Begaultlaan 1A/51, 5e verdieping
3012 Leuven

Ga naar contactformulier

Bereikbaarheid

Te voet
Vertrekkende van het station van Leuven, heeft u na 15 minuten wandelen uw bestemming bereikt.
Bus
Vanaf het station van Leuven neemt u de Buitenringbus 600 van De Lijn tot de eindhalte Engels Plein. Onze kantoren bevinden zich op 50 meter van deze halte.
Fiets
Voor de fietsliefhebbers onder ons beschikt Hyphen-One over een grote ondergrondse fietsenstalling. Hiervoor volgt u de aanwijzingen Parking Hyphen-One.
Auto
Vanop de E314 neemt u de afrit richting Herent. Vervolgens is het nog 5 minuten rijden tot uw eindbestemming.
Parking
De openbare parking aan de Vaartkom ligt op 350m van het bedrijvencentrum Hyphen-One. Voor tarieven kan u terecht op deze website.